Karriär Vi skapar den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare

Affärsidé

Kanonaden ska vara det självklara alternativet till de större byggbolagen både för våra kunder och våra medarbetare. Genom en gemensam vilja till lönsam tillväxt ska vi med stort yrkeskunnande, ärlighet och frihet till entreprenörsanda sätta kunden i fokus samt genom respekt, glädje och gemenskap skapa den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.”

Vi är Kanonaden Det självklara alternativet till de större bygg­bolagen

På Kanonaden arbetar vi på ett annat sätt än storbolagens likriktade filosofi. Vi på Kanonaden är i grunden entreprenörer och älskar helt enkelt affären. Vi ger möjlighet för våra medarbetare att arbeta inom tydliga men breda ramar för att hitta lösningar på kundens problem samt ges frihet att utöva yrkeskunnande och entreprenörsanda i det dagliga arbetet.

Lediga tjänster

Arbetsledare - Västervik


Övriga platsannonser finner du på LinkedIn. Även om det inte ligger någon annons där så är vi alltid intresserad av att komma i kontakt med rätt person.

Skicka gärna en spontan-ansökan till karriar@kanonaden.com

 

Övriga platsannonser finner du på LinkedIn. Även om det inte ligger någon annons där så är vi alltid intresserad av att komma i kontakt med rätt person.

Skicka gärna en spontan-ansökan till karriar@kanonaden.com

 

Detta kan vi erbjuda dig

Prestigelös och platt organisation

Kanonaden är en extremt platt organisation med korta beslutsvägar. Vi lyssnar på dig som medarbetare – på riktigt.

Gislaved2205230687

Personliga utvecklingsmöjligheter

Vår förmåga och vilja att växa med lönsamhet skapar möjligheter för dig som medarbetare. Du får ta ansvar tidigt och har stora möjligheter att växa både i din roll och inom bolaget.

Vinstdelning

Beroende på befattning får du som medarbetare på Kanonaden utöver lön även en del även av vår vinst.

Gislaved2205230744

Ledarskap och utbildning

Du som vill utvecklas får stora möjligheter till vidareutbildning och personlig utveckling. Man blir aldrig fullärd, eller hur?

Alla är lika viktiga

I Kanonaden respekterar vi varandra och varandras roller. Vi bryr oss om och stöttar varandra. Vi är öppna, ärliga och prestigelösa.

Kanonanden Coops lager i Eskilstuna

Hög trivsel

Vi som jobbar på Kanonaden trivs på jobbet och är stolta över vårt bolag. Medarbetarnöjdheten på Kanonaden är högre än snittet i branschen.

Förmånsbil

Vi erbjuder samtliga medarbetare som har behov av en bil i tjänsten antingen en förmånsbil eller en servicebil.

20210902_164350

Friskvård

Vi vill att våra medarbetare ska må bra och vara fysiskt aktiva. Därför har vi ett  generöst friskvårdsbidrag och anordnar gemensamma starter i olika motionslopp.

Aktie och optionsprogram

Som anställd i Kanonaden erbjuds du förmånliga aktie- och optionsprogram i vår ägarkoncern AF Gruppen.