Vi söker VA, väg och mark-projektör till Tranås

Tranås
VA, Väg och mark

Med ökad marknad i regionen och för att säkra upp vår projekteringsavdelning söker vi nu efter VA/väg/mark-projektör till Tranås.

Om du är ute efter ett ansvarsfullt och roligt arbete samt vill vara en del i ett team som arbetar mot samma mål i ett växande och lönsamt entreprenadbolag så kan vi vara helt rätt match för dig.

Som projektör hos oss kommer du bli en viktig spelare i våra projekt där du stöttar både affärsområdeschefer, platschefer och vår kalkylavdelning.

Arbetsuppgifter

I rollen som projektör kommer du vara en nyckelperson genom hela projektet. Tillsammans med erfarna kollegor kommer du att medverka i att ta fram allt från kalkylunderlag till upprättande av färdiga bygghandlingar och relationshandlingar i projekten.

I arbetet ska du trivas med att arbeta i team samt kunna hantera flera parallella projekt som pågår samtidigt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig med minst några års erfarenhet inom projektering med inriktning mot VA/väg/mark. Du bör ha lika lång erfarenhet av AutoCad Civil 3D eller vara minst självgående i programvaran.

Personliga egenskaper

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs med att ha en central roll där du får möjlighet att samarbeta med både kunder och kollegor. Du uppskattar snabba beslutsvägar och arbetar projektfokuserat. Du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål.

Vidare behärskar du svenska i tal och skrift obehindrat. För tjänsten krävs B-körkort.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Kanonaden blir du delaktig i ett väletablerat bolag där varje enskild medarbetare är delaktig i framgången! Vi lägger stor vikt på trivsel som skapas genom att tillsammans med drivna kollegor som tillsammans jobbar mot samma mål. Utöver att ha det trevligt på jobbet försöker respektive avdelning träffas två gånger per år på kick-off.

Självfallet är vi medlemmar i Byggföretagen (tidigare BI) och följer gällande kollektivavtal.

Om oss

Kanonaden Entreprenads affärsidé är att vara kostnadseffektiv i alla delar av processen. Genom att fokusera på flera teknikområden skapar vi mervärden både för våra kunder och oss själva.

Vi har etablerat oss som det pålitliga, flexibla och effektiva anläggningsföretaget som samtidigt erbjuder det stora bolagets kompetens och styrka vid större och mer komplicerade projekt. Vi är måna om att skapa en god arbetsmiljö och om att vår produktion bedrivs på ett miljöanpassat sätt.
Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår viktigaste resurs och idag är vi 350 anställda. Vi är stolta över att ha alla kompetenser samlade inom företaget, såsom anläggare, chaufförer, maskinförare, projektörer och ingenjörer med flera. Förutom traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på markarbeten vid utbyggnad av energianläggningar; exempelvis i form av fjärrvärme, kabelförläggning, vind- och kraftvärmeverk.

Kanonaden Entreprenad AB (2020 1407 mkr) är sedan 2017 en del av AF Gruppen ASA (2019, 22 610 mkr), en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 5 500 medarbetare i Norge, Sverige, Storbritannien och Kina. Detta ger oss trygghet och styrka i att kunna ta långsiktiga beslut och växa organiskt med lönsamhet i fokus.

Kontakt

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sarah Hektor, HR-chef, tel. nr. 076-117 38 57 alt. sarah.hektor@kanonaden.com

Ansökan skickas till: sarah.hektor@kanonaden.com

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!