Anläggare till Kalmar

Kalmar
Mark och anläggning

Om tjänsten

Vi söker en duktig anläggare till vårt affärsområde i Kalmar, där arbetsområdet främst sträcker sig mellan Kalmar och Nybro. Som anläggare arbetar du i våra mark- och anläggningsprojekt i regionen. Då vi löpande har VA projekt ser vi att du har god erfarenhet av rörläggning vilket gör att du kan ta ansvar för ditt eget arbete samt det gemensamma resultatet. Variationen på projekten innebär att du både arbetar självständigt och i grupp samt att du i mindre projekt arbetar på egen hand efter instruktioner och efter ritning.

Du ser det som en självklarhet tillsammans med kollegor skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen och du arbetar engagerat både självständigt och i grupp för at uppnå resultat.

Kriterier

  • Då vi främst söker anläggare till Kalmar ser vi gärna att då även bor i trakten.
  • Du har goda erfarenheter av att arbeta med laser.
  • Vi ser att du har B-kort och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Om företaget

Kanonaden Entreprenads affärsidé är att vara kostnadseffektiv i alla delar av processen. Genom att fokusera på flera teknikområden skapar vi mervärden både för våra kunder och oss själva.

Vi har etablerat oss som det pålitliga, flexibla och effektiva anläggningsföretaget som samtidigt erbjuder det stora bolagets kompetens och styrka vid större och mer komplicerade projekt. Vi är måna om att skapa en god arbetsmiljö och om att vår produktion bedrivs på ett miljöanpassat sätt.

Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår viktigaste resurs och idag är vi 350 anställda. Vi är stolta över att ha alla kompetenser samlade inom företaget, såsom anläggare, chaufförer, maskinförare, projektörer och ingenjörer med flera. Förutom traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på markarbeten vid utbyggnad av energianläggningar; exempelvis i form av fjärrvärme, kabelförläggning, vind- och kraftvärmeverk.
 I Kalmar arbetar idag 25 medarbetare där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill veta mer, tveka då inte att höra av dig till:
Tony Nilzén, Affärsområdeschef tony.nilzen@kanonaden.com 070-288 48 78
Daniel Adrian, Platschef daniel.adrian@kanonaden.com 070-280 79 70

Ansökan skickas till Sarah Hektor, HR-chef sarah.hektor@kanonaden.com

Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!