Utsättare / Mättekniker, Jönköping

Jönköping
Mark och anläggning

Med ökad marknad i regionen och för att säkra upp vår mätavdelning med anställd personal söker vi nu efter Utsättare / Mättekniker till Jönköping.

Om du är ute efter ett ansvarsfullt och roligt arbete samt vill vara en del i ett team som arbetar mot samma mål i ett växande och lönsamt entreprenadbolag så kan vi vara helt rätt match för dig.

Som mättekniker hos oss kommer du bli en viktig spelare i våra projekt och ska tillsammans med övrig produktionsledning bidra till att skapa god lönsamhet samt kvalitet i utförandet.

Arbetsuppgifter

Du kommer arbeta nära produktion och stödja våra platschefer med fältmätningsarbeten i projekt, dvs. inmätning och utsättning, terrass-kontroller med mera. Du kommer även stödja produktionsledningen med ritningshantering, mängdreglering och underlag till relationshandlingar.

I arbetet ska du trivas med att arbeta i ett team samt att hantera många saker parallellt då du beroende på projektens storlek kan behöva stödja flera projekt samtidigt.

Dina erfarenheter

Vi söker dig som idag är antingen nyexaminerad utsättare eller mättekniker eller har arbetat något / några år som utsättare och vill ta ett steg vidare i din karriär.
Vi ser att du har byggteknisk utbildning samt erfarenhet från Byggbranschen i form av produktionsprojekt och mättekniska arbeten. Kunskap i AMA, MER samt kunskap i något geodetiskt program såsom Geo, Gemini, Topocad, Novapoint eller Autocad Civil 3D är premierande.

Vi ser även att du har kunskaper i branschens regelverk, entreprenadjuridik, Office-paketet, GNSS, totalstationsmätning. Maskinguidning samt modelluppbyggnad är premierande.

Erfarenheter inom mätredovisning, statistisk acceptanskontroll, mängdreglering samt framställning av relationshandingens mätningstekniska delar är meriterande men inget krav.

Personliga egenskaper

Du är en noggrann, initiativtagande och strukturerad person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Vi tror även att du har en god planeringsförmåga samt ett affärsmässigt omdöme. Du gillar att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att arbeta i projekt och gentemot tydliga mål. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift obehindrat. För tjänsten krävs B-körkort.

Vad vi erbjuder dig

Hos oss på Kanonaden blir du delaktig i ett väletablerat bolag där varje enskild medarbetare är delaktig i framgången!
Vi lägger stor vikt på trivsel som skapas genom att tillsammans med drivna kollegor som tillsammans jobbar mot samma mål. Utöver att ha det trevligt på jobbet försöker respektive avdelning träffas två gånger per år på kick-off.

Självfallet är vi medlemmar i Byggföretagen (tidigare BI) och följer gällande kollektivavtal.

Om oss

Kanonaden Entreprenads affärsidé är att vara kostnadseffektiv i alla delar av processen. Genom att fokusera på flera teknikområden skapar vi mervärden både för våra kunder och oss själva.

Vi har etablerat oss som det pålitliga, flexibla och effektiva anläggningsföretaget som samtidigt erbjuder det stora bolagets kompetens och styrka vid större och mer komplicerade projekt. Vi är måna om att skapa en god arbetsmiljö och om att vår produktion bedrivs på ett miljöanpassat sätt.
Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår viktigaste resurs och idag är vi 350 anställda. Vi är stolta över att ha alla kompetenser samlade inom företaget, såsom anläggare, chaufförer, maskinförare, projektörer och ingenjörer med flera. Förutom traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på markarbeten vid utbyggnad av energianläggningar; exempelvis i form av fjärrvärme, kabelförläggning, vind- och kraftvärmeverk.

Kanonaden Entreprenad AB (2020 1407 mkr) är sedan 2017 en del av AF Gruppen ASA (2019, 22 610 mkr), en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 5 500 medarbetare i Norge, Sverige, Storbritannien och Kina. Detta ger oss trygghet och styrka i att kunna ta långsiktiga beslut och växa organiskt med lönsamhet i fokus.

Kontakt

Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Sarah Hektor,
HR-chef, tel. nr. 076-117 38 57 alt. sarah.hektor@kanonaden.com

Ansökan skickas till: sarah.hektor@kanonaden.com

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.
Varmt välkommen med din ansökan!