Anläggare till Jönköping och Östergötlands län

Om tjänsten

Med en organisation som växer söker vi nu efter drivna anläggare till vårt affärsområde vårt affärsområde i Östergötland och Jönköping. 

Projekten innefattar markarbeten, grundläggning och VA-arbeten och som anläggare är du delaktig i samtliga moment. Du har tidigare erfarenhet i branschen och arbetat med VA alternativt plattläggning.

Du ser det som en självklarhet tillsammans med kollegor skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen och du arbetar engagerat för att uppnå resultat.

Kriterier

Då vi idag har flera medarbetare som veckopendlar och arbetar måndag till torsdag behöver du inte vara bosatt i regionen , även om det är en fördel. 

Vi ser att du har B-kort och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Om företaget

Kanonaden Entreprenads affärsidé är att vara kostnadseffektiv i alla delar av processen. Genom att fokusera på flera teknikområden skapar vi mervärden både för våra kunder och oss själva.

Vi har etablerat oss som det pålitliga, flexibla och effektiva anläggningsföretaget som samtidigt erbjuder det stora bolagets kompetens och styrka vid större och mer komplicerade projekt. Vi är måna om att skapa en god arbetsmiljö och om att vår produktion bedrivs på ett miljöanpassat sätt.

Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår viktigaste resurs och idag är vi 370 anställda. Vi är stolta över att ha alla kompetenser samlade inom företaget, såsom anläggare, chaufförer, maskinförare, projektörer och ingenjörer med flera. Förutom traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på markarbeten vid utbyggnad av energianläggningar; exempelvis i form av fjärrvärme, kabelförläggning, vind- och kraftvärmeverk.

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill veta mer, tveka då inte att höra av dig till oss!

Ansökan skickas till:

Sarah Hektor, HR sarah.hektor@kanonaden.com 

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!