Arbetsledare till Väst

Om tjänsten

Med en organisation som växer söker vi nu efter arbetsledare till vårt affärsområde i Väst. Området innefattar idag både Göteborg och Borås med kringliggande kommuner.

Projekten innefattar markarbeten, grundläggning och VA-arbeten och som arbetsledare planerar och driver du det dagliga arbetet. Du är engagerad i ditt arbete och tar de beslut som krävs för att arbetet ska kunna gå framåt.

För att trivas i rollen och hos oss trivs du med att ha många bollar i luften och har ett bra bemötande gentemot personal och beställare.

Du ser det som en självklarhet tillsammans med kollegor skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen.

Kriterier

Du har tidigare erfarenhet i branschen, gärna i en ledande roll.
Då vi främst söker arbetsledare till Göteborgsregionen ser vi att då även bor i trakten.
Vi ser att du har B-kort och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Om företaget

Kanonaden Entreprenads affärsidé är att vara kostnadseffektiv i alla delar av processen. Genom att fokusera på flera teknikområden skapar vi mervärden både för våra kunder och oss själva.

Vi har etablerat oss som det pålitliga, flexibla och effektiva anläggningsföretaget som samtidigt erbjuder det stora bolagets kompetens och styrka vid större och mer komplicerade projekt. Vi är måna om att skapa en god arbetsmiljö och om att vår produktion bedrivs på ett miljöanpassat sätt.

Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår viktigaste resurs och idag är vi 370 anställda. Vi är stolta över att ha alla kompetenser samlade inom företaget, såsom anläggare, chaufförer, maskinförare, projektörer och ingenjörer med flera. Förutom traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på markarbeten vid utbyggnad av energianläggningar; exempelvis i form av fjärrvärme, kabelförläggning, vind- och kraftvärmeverk.
I Affärsområde Väst är vi idag 45 medarbetare där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill veta mer, tveka då inte att höra av dig till:
Vegard Nilsen, vegard.nilsen@kanonaden.com, 070-302 54 30
Jonas Lundell, jonas.lundell@kanonaden.com, 070-301 94 50

Ansökan skickas till:

Sarah Hektor, HR sarah.hektor@kanonaden.com

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!