Projektör till Tranås

Projektör till Tranås
januari 14, 2019 Sarah

Om tjänsten

Kanonaden söker nu efter en projektör inom VA och mark till vårt kontor i Tranås. Som projektör arbetar du nära både kalkylatorer, affärsområdeschefer och platschefer för att ta fram bygghandlingar till våra projekt. Du kommer in i en fas där Kanonaden även har möjlighet att stärka upp sitt team med ytterligare en projektör som saknar tidigare erfarenhet av tjänsten men har ett brinnande intresse för branschen.

Din bakgrund

Vi ser flera möjligheter till vår rekrytering.
– Du är utbildad högskoleingenjör med inriktning mot byggnadsteknik  med tidigare erfarenheter av VA/vägprojektering, eller erfarenheter som bedöms som motsvarande.
– Du är nyexaminerad högskoleingenjör och är intresserad av att arbeta lokalt i Tranås och tillsammans med yrkeskunniga kollegor utvecklas i din roll som projektör.
– Du arbetar idag i en annan roll inom anläggning eller entreprenad och är intresserad av möjligheten att omskola dig.

Oavsett vilken yrkesmässig bakgrund du har finns det krav på B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift då detta används dagligen.

Vi ser det som självklart att du kan identifiera dig med våra viktigaste värden:
PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.

Du som person

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs med att ha en central roll där du får möjlighet att samarbeta med både kunder och kollegor. Du uppskattar snabba beslutsvägar och arbetar projektfokuserat. Du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål.

Om Kanonaden

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar man mervärden för sina kunder och sig själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har man specialiserat sig på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftvärme- och vindkraftverk.

Man erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Sarah Hektor, sarah.hektor@kanonaden.com 076-117 38 57
Ansökan skickas till sarah.hektor@kanonaden.com
Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att höra av dig vid intresse!