Platsannons Platschef – Stockholm / Uppsala

Vi på Kanonaden är entreprenörer, vi älskar helt enkelt affären. Att få möjlighet till att hitta lösningar på kundens problem samt ha frihet i hur det dagliga arbetet utförs.

Då majoriteten av våra ytterst kompetenta medarbetare har erfarenhet från de större byggbolagen så har vi dock förståelse för fördelarna med ordning och reda samt struktur och processer. Det vi dock lärt oss är att plocka russinen ur kakan, att hitta en mix där struktur och processer är stödjande och inte hämmande. Där entreprenörsanda och engagemang bibehålls och där glädje, kamratskap och samarbete värderas högt. Vi är övertygade om att det är nycklar för långsiktig framgång.

Om du är ute efter ett ansvarsfullt och roligt arbete samt vill vara en del i ett team som arbetar mot samma mål i ett växande och lönsamt entreprenadbolag så kan vi vara helt rätt match för dig då vi nu söker förstärkning i form av en platschef till Stockholm / Uppsala.

Arbetsuppgifter
Som platschef på Kanonaden Entreprenad Mälardalen AB ger vi dig möjlighet att ta ett helhetsansvar för affären och driva anläggningsprojekt inom mark, anläggning och betong i storleksordningen 10-100 mkr från byggstart till överlämnande.

Som platschef kommer du ha det dagliga ansvaret för planering, produktion, ekonomisk uppföljning samt kund- och medarbetarkontakter. Hos oss har du även stor möjlighet att påverka hur du driver ditt projekt.

För att trivas i rollen och hos oss har du ett trevligt och professionellt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt men ger frihet till entreprenörsanda och lösningsorienterad fokus.

Produktionen kommer att vara i Stockholm – Uppsala med omnejd.

Rollen innefattar även ett personalansvar där du kommer utföra målsamtal, utvecklings-samtal samt får ansvar för att leda och utveckla ditt team. En viktig del i ditt uppdrag kommer vara att leda, coacha och stötta dina medarbetare.

Dina erfarenheter
Vi söker dig med god erfarenhet från branschen och flera års erfarenhet av att framgångsrikt leda och driva mark och anläggningsprojekt. Du har dokumenterad erfarenhet som chef med ekonomiskt ansvar och flerårig erfarenhet från en liknande roll inom mark och anläggning. Du har en högskole- eller universitetsexamen som ingenjör, alternativt förvärvad erfarenhet motsvarande detta. Vi ser även att du har god kunskap om entreprenadjuridik samt AMA/MER.

Utifrån ditt engagemang, bakgrund och tidigare erfarenhet har du stor möjlighet att vara med och utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har goda ledaregenskaper, är driven och tycker om problemlösning. Du har en stark entreprenörsanda samtidigt som du är strukturerad i ditt arbetssätt och tycker om att arbeta mot högt uppsatta mål. Vidare besitter du goda ekonomiska kunskaper och behärskar svenska i tal och skrift obehindrat. För tjänsten krävs B-körkort.

Vad vi erbjuder dig
Hos oss på Kanonaden blir du delaktig i ett växande entreprenadbolag där vi lägger stor vikt på personlig utveckling och trivsel. Utöver att ha det trevligt på arbetet ser vi även till att träffas minst 2 gånger per år på kick-off samt trivselresor. Självfallet är vi medlemmar i Sveriges Byggindustrier och följer gällande kollektivavtal. Utöver fast lön erbjuds du förmånsbil, friskvårdsbidrag, del i vinstdelningsprogram samt deltagande i optionsprogram för anställda i dotterbolag till AF Gruppen ASA.

Om oss
Kanonaden Mälardalen är det självklara valet till de större byggbolagen, både för våra kunder och våra medarbetare. Genom stort yrkeskunnande, ärlighet och entreprenörsanda sätter vi kunden i fokus och genom kamratskap, glädje och respekt skapar vi den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Majoriteten av våra medarbetare har erfarenhet från de större byggbolagen vilket medför stor kompetens i att driva komplexa mark-och anläggningsentreprenader. Skillnaden hos Kanonaden Mälardalen är att vi möjliggör frihet till entreprenörsanda vilket bibehåller engagemang och flexibilitet.

Vår primära marknad är Mälardalen i Sverige där vi erbjuder mark och anläggningstjänster till professionella beställare. Bolaget grundades 2017 och uppvisade positivt resultat redan första året. Vi är idag (2022) ca 100 anställda och omsatte 2021 drygt 867 miljoner.

Vi är ett dotterbolag till Kanonaden Entreprenad AB samt en del av AF Gruppen, en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 5500 medarbetare i Norge, Sverige, Storbritannien och Kina. Detta ger oss trygghet och styrka i att kunna ta långsiktiga beslut och växa organiskt med lönsamhet i fokus.

Kontakt
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Janne Isotalus via tel. 070-208 30 97 eller janne.isotalus@kanonaden.com eller Maria Nilsson via tel. 070-608 84 40 eller maria.nilsson@kanonaden.com.

Skicka din ansökan till karriar@kanonaden.com

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!