Platsannons Parkarbetare och Anläggningsarbetare gatudrift – Västervik

Är du serviceinriktad, självgående och tycker om att arbeta utomhus? Vill du vara med och göra Västerviks parker och gator säkra och inbjudande för medborgare och besökare? Då har du ett jobb att söka!

Parkarbetare och Anläggningsarbetare gatudrift

Ditt nya jobb
Som Parkarbetare eller Anläggningsarbetare gatudrift på Kanonaden Entreprenad får du ett rörligt, varierat och roligt arbete i ett glatt gäng av kollegor med god sammanhållning. Du kommer att delta i den löpande driften och underhållet av kommunens parker och gator. Exempel på arbetsuppgifter är gräsklippning, trimning, ogräsrensning, städning av ytor, planteringar, beskärning av träd och häckar, vägunderhåll, mindre anläggningsarbete, tillsyn och vinterväghållning.

Beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Din kompetens
Vi ser gärna att du har gymnasial utbildning inom markanläggning eller utbildning med inriktning trädgård alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har tidigare praktisk arbetslivserfarenhet från verksamhetsområdet. Det är meriterande med erfarenhet av grönyteskötsel. Maskinvana och redskapskännedom är meriterande då körning med traktor och hjullastare förekommer. B-körkort är ett krav och C-körkort ses som meriterande.

Om du har gått utbildningen Arbete på väg, motor- och röjsåg är det meriterande. Arbetet är rörligt och kräver god fysik då lyft förekommer. Goda kunskaper i svenska språket.

Som person är du positiv och engagerad, drivs av att ta stort eget ansvar samt arbeta serviceinriktat med fokus på kvalité och bemötande. Vi ser att du delar vår uppfattning om att teamet du tillhör är en stor tillgång. Som parkarbetare eller anläggningsarbetare gata förväntas du ha en god kommunikativ förmåga samt skapa hållbara relationer och samarbeten, både internt och externt. Arbetet utförs såväl i grupp som ensamt. Du är självgående genom att strukturera ditt arbete, ta ansvar för dina arbetsuppgifter och driva arbetsprocesser vidare för att slutföra det du påbörjat.

Flexibilitet värderas högt då arbetet förutsätter att du snabbt kan ändra ditt förhållningssätt och anpassa dig till nya omständigheter och uppdrag. För dig är det naturligt att snarare se möjligheter än hinder och ha en lösningsorienterad inställning. Dessutom tar du gärna egna initiativ, slutför det du har påbörjat och arbetar utvecklingsinriktat.
Vid rekryteringen läggs stor vikt vid personlig lämplighet!

Om du känner att du är intresserad av tjänsterna och vill veta mer, tveka då inte att höra av dig till oss!

Frågor och ansökan skickas till:
karriar@kanonaden.com

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!