Platsannons Entreprenadingenjör – Stockholm Nord / Uppsala

Entreprenadingenjör. till Stockholm Nord / Uppsala
Om du är ute efter ett ansvarsfullt och roligt arbete samt vill vara en del i ett team som arbetar mot samma mål i ett växande och lönsamt entreprenadbolag så kan vi vara helt rätt match för dig.

Som entreprenadingenjör är du en viktig spelare i våra projekt och ska tillsammans med produktionsledningen bidra till att skapa god lönsamhet. Rollen ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek.

Arbetsuppgifter
Du kommer arbeta nära produktionen och stötta våra platschefer med upprättande av planeringsunderlag, produktionskalkyler, tidplaner, ekonomiavstämningar samt efterkalkyler.

Du kommer även arbeta med frågor som rör inköp, ÄTA-hantering samt vara ett viktigt stöd vid implementering av förbättringsarbete inom bolaget samt följsamhet gentemot ledningssystem.

Vi ser även att du kan vara ett gott stöd vid avstämningar i pågående projekt samt har en viktig roll vid överlämning till produktionen.

Produktionen kommer att vara i Stockholm - Uppsala med omnejd.

Dina erfarenheter
Vi söker dig som har god erfarenhet från byggbranschen i form av produktionsprojekt och goda kunskaper inom projektekonomi. Vi kalkylerar i MAP och det är en fördel om du har erfarenhet av att jobba i MAP. Du bör vara väl insatt i AB04/ABT06, AMA och MER. Vi ser även att du har mycket goda datakunskaper samt behärskar Excel och planeringsprogrammet PowerProject eller motsvarande. Du bör även ha minst tre års arbetslivserfarenhet inom mark-/anläggning där du arbetat som entreprenadingenjör, arbetsledare eller platschef.

Utifrån ditt engagemang, bakgrund och tidigare erfarenhet har du stor möjlighet att vara med och utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Personliga egenskaper
Du är en öppen, ansvarsfull och positiv person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har en fallenhet för siffror och kommunicerar obehindrat såväl muntligen som i skrift. Vi tror du har ett strukturerat arbetssätt med god ordning och reda samt en kostnadsmedveten attityd. Du gillar att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att arbeta i projekt och gentemot tydliga mål. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift obehindrat. För tjänsten krävs B-körkort

Vad vi erbjuder dig
Hos oss på Kanonaden blir du delaktig i ett växande entreprenadbolag där vi lägger stor vikt på personlig utveckling och trivsel. Utöver att ha det trevligt på arbetet ser vi även till att träffas minst 2 gånger per år på kick-off samt trivselresor. Självfallet är vi medlemmar i Sveriges Byggindustrier och följer gällande kollektivavtal. Utöver fast lön erbjuds du förmånsbil, friskvårdsbidrag, del i vinstdelningsprogram samt deltagande i optionsprogram för anställda i dotterbolag till AF Gruppen ASA.

Om oss
Kanonaden Mälardalen är det självklara valet till de större byggbolagen, både för våra kunder och våra medarbetare. Genom stort yrkeskunnande, ärlighet och entreprenörsanda sätter vi kunden i fokus och genom kamratskap, glädje och respekt skapar vi den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Majoriteten av våra medarbetare har erfarenhet från de större byggbolagen vilket medför stor kompetens i att driva komplexa mark-och anläggningsentreprenader. Skillnaden hos Kanonaden Mälardalen är att vi möjliggör frihet till entreprenörsanda vilket bibehåller engagemang och lexibilitet.
Vår primära marknad är Mälardalen i Sverige där vi erbjuder mark och anläggningstjänster till professionella beställare. Bolaget grundades 2017 och uppvisade positivt resultat redan första året. Vi är idag (2022) ca 100 anställda och omsatte 2021 drygt 867 miljoner.

Vi är ett dotterbolag till Kanonaden Entreprenad AB samt en del av AF Gruppen, en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 5500 medarbetare i Norge, Sverige, Storbritannien och Kina. Detta ger oss trygghet och styrka i att kunna ta långsiktiga beslut och växa organiskt med lönsamhet i fokus.

Kontakt
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Janne Isotalus via tel. 070-208 30 97 eller janne.isotalus@kanonaden.com eller Maria Nilsson via tel. 070-608 84 40 eller maria.nilsson@kanonaden.com.

Skicka din ansökan till karriar@kanonaden.com

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!