Platsannons Arbetsledare till Västervik

TEst

Arbetsledare, anläggning

Omfattning: Heltid

Varaktighet: Tills vidare

Anställningsform: Tillsvidare- eller tidsbegränsad anställning

Om jobbet

Vi på Kanonaden är entreprenörer, vi älskar helt enkelt affären.

Om du är ute efter ett ansvarsfullt och roligt arbete samt vill vara en del i ett team som arbetar mot samma mål i ett växande och lönsamt entreprenadbolag så kan vi vara helt rätt match för dig då vi nu söker förstärkning i form av en arbetsledare till Västervik. Utifrån ditt engagemang, bakgrund och tidigare erfarenhet har du stor möjlighet att vara med och utveckla rollen. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Om tjänsten Arbetsledare till Västervik

I rollen som arbetsledare kommer du att bistå platschefen, planera, leda och fördela arbetet för våra yrkesarbetare och underentreprenörer. Du ansvarar tillsammans med platschefen för projektet vilket bland annat innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, planering av personal, material och maskiner men även en del administration ingår i arbetet. Du ansvarar för den dagliga produktionen i projektet som innebär att du behöver kunskap om tekniska lösningar och ser till att arbetet bedrivs i enlighet med lagar, avtal, rutiner och Kanonadens policy, ordnings- och skyddsregler.

Vidare har du en viktig roll för att skapa ett gott arbetsklimat för de som ingår i teamet och se till att effektivitet, kvalitet samt lönsamhet uppnås i alla led. Du rapporterar direkt till platschefen.

För att trivas i rollen och hos oss har du ett trevligt och professionellt bemötande gentemot andra och tycker om att ta ett stort eget ansvar. Du är trygg i dig själv och stimuleras av samarbete med duktiga och drivna kollegor. Vi värdesätter ett strukturerat arbetssätt men ger frihet till entreprenörsanda och lösningsorienterat fokus.

Projekten kan ibland vara utanför närområdet varför du måste kunna resa och övernatta på annan ort i veckorna, oftast måndag till torsdag.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning.

Är du rätt för rollen som arbetsledare?
Vi söker dig som har eftergymnasial teknisk utbildning inom samhällsbyggnad eller motsvarande erfarenhet. Vidare har du minst 3-5 års erfarenhet av arbete i branschen, gärna i en ledande roll men inget krav. Det är viktigt att du kan planera och organisera ditt arbete, tycker om problemlösning och har lätt för att prioritera och fatta beslut. Dessutom behöver du vara trygg att axla ledarskapet och drivas av att hela tiden utveckla personalen.
Utöver det så behöver du ha god datorvana, behärska det svenska språket i både tal och skrift samt inneha körkort B.

Vad vi erbjuder dig
Hos oss på Kanonaden blir du delaktig i ett växande entreprenadbolag där vi lägger stor vikt på personlig utveckling och trivsel. Självfallet är vi medlemmar i Sveriges Byggindustrier och följer gällande kollektivavtal. Utöver fast lön erbjuds du förmånsbil, friskvårdsbidrag, del i vinstdelningsprogram samt deltagande i optionsprogram för anställda i dotterbolag till AF Gruppen ASA.

Ansökan samt frågor om tjänsten skickas till: fredrik.svensson@kanonaden.com