Platsannons Anläggningsarbetare

Anläggningsarbetare
Nu söker vi erfarna anläggningsarbetare till våra projekt, i första hand runt Västervik.

I rollen som anläggningsarbetare kommer du jobba med allt från schaktning, grundläggning, rörläggning och finplanering. Det är därför av stor vikt att du har gedigen erfarenhet som anläggningsarbetare.

Kravprofil:

  • Körkort B
  • Kunna tolka och arbeta efter ritning
  • Goda kunskaper i svenska språket
  • Kunna arbeta med laser

Meriterande kunskaper:

  • Stensättning
  • Betongarbete
  • Rörläggning
  • Montera lekutrustning
  • Körkort BE, CE

Personliga egenskaper:
En anläggare ska kunna utföra olika typer av mark- och anläggningsarbeten, tycka om att jobba utomhus både ensam och i lag med andra. Då arbetet ständigt förändras ställer det krav på att du är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Yrkesstolthet och att vara en god ambassadör är A och O. Viktigt är att man är självgående och kan läsa ritningar, ställa in laser samt att förstå vad som ska göras i nästa moment.

Tjänsten är en provanställning. Vi är medlemmar i Byggföretagen och har Byggavtalet som kollektivavtal.

Om företaget
Kanonaden Entreprenads affärsidé är att vara kostnadseffektiv i alla delar av processen. Genom att fokusera på flera teknikområden skapar vi mervärden både för våra kunder och oss själva.

Vi har etablerat oss som det pålitliga, flexibla och effektiva anläggningsföretaget som samtidigt erbjuder det stora bolagets kompetens och styrka vid större och mer komplicerade projekt. Vi är måna om att skapa en god arbetsmiljö och om att vår produktion bedrivs på ett miljöanpassat sätt.

Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår viktigaste resurs och idag är vi 370 anställda. Vi är stolta över att ha alla kompetenser samlade inom företaget, såsom anläggare, chaufförer, maskinförare, projektörer och ingenjörer med flera. Förutom traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på markarbeten vid utbyggnad av energianläggningar; exempelvis i form av fjärrvärme, kabelförläggning, vind- och kraftvärmeverk.

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill veta mer, tveka då inte att höra av dig till oss!

Ansökan skickas till:
Carolina Gustafsson, carolina.gustafsson@kanonaden.com

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!