Platsannons Anläggningsarbetare – Mälardalen

Anläggare – Mälardalen
Är du en engagerad och yrkesskicklig anläggare som vill vara med och lägga grunden för Sveriges framtida energiförsörjning, logistikhantering samt våra viktigaste samhällsfunktioner?

Vi söker dig som tycker det är viktigt att få utöva ditt yrkeskunnande i en miljö med god teamkänsla, trygghet och hög trivsel samt söker nya utmaningar i form av större och mer utmanande projekt.

Just nu söker vi erfarna anläggare till flera av våra avdelningar i hela Mälardalen (Stockholm, Örebro, Uppsala, Västmanland / Dalarna).

Arbetsuppgifter
Som anläggare hos oss på Kanonaden Entreprenad Mälardalen AB ger vi dig möjlighet att arbeta med varierande mark- och anläggningsprojekt inom ex. energiförsörjning (vindkraft), logistikbyggnationer och samhällsfastigheter (skola, förskola, sjukhus).

Du kommer arbeta i ett team där alla har en viktig uppgift – att utföra sina arbetsuppgifter på bästa sätt och med största fokus på säkerhet och effektivitet.

Som anläggare är du delaktiga i samtliga produktionsmoment vilket innefattar bland annat markarbeten, grundläggning samt VA-arbeten.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som har god erfarenhet från branschen, trivs med att jobba i team, är driven och tycker om att arbeta utomhus. Du är självgående och känner en stolthet i ditt arbete och ser ditt bidrag till projektets helhet. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift obehindrat. För tjänsten krävs B-körkort. Vi ser gärna att du har yrkesbevis.

Vad vi erbjuder dig
Hos oss på Kanonaden blir du delaktig i ett växande entreprenadbolag där vi lägger stor vikt på personlig utveckling och trivsel. Utöver att ha det trevligt på arbetet ser vi även till att träffas minst 2 gånger per år på kick-off samt trivselresor. Självfallet är vi medlemmar i Sveriges Byggindustrier och följer gällande kollektivavtal. Utöver fast lön erbjuds du servicebil, friskvårdsbidrag, del i vinstdelningsprogram samt deltagande i optionsprogram för anställda i dotterbolag till AF Gruppen ASA.

Om oss
Kanonaden Mälardalen är det självklara valet till de större byggbolagen, både för våra kunder och våra medarbetare. Genom stort yrkeskunnande, ärlighet och entreprenörsanda sätter vi kunden i fokus och genom kamratskap, glädje och respekt skapar vi den bästa arbetsplatsen för våra medarbetare.

Majoriteten av våra medarbetare har erfarenhet från de större byggbolagen vilket medför stor kompetens i att driva komplexa mark-och anläggningsentreprenader. Skillnaden hos Kanonaden Mälardalen är att vi möjliggör frihet till entreprenörsanda vilket bibehåller engagemang och flexibilitet.

Vår primära marknad är Mälardalen i Sverige där vi erbjuder mark och anläggningstjänster till professionella beställare. Bolaget grundades 2017 och uppvisade positivt resultat redan första året. Vi är idag (2022) ca 100 anställda och omsatte 2021 drygt 867 miljoner.

Vi är ett dotterbolag till Kanonaden Entreprenad AB samt en del av AF Gruppen, en av Norges största entreprenör- och industrikoncerner med 5500 medarbetare i Norge, Sverige, Storbritannien och Kina. Detta ger oss trygghet och styrka i att kunna ta långsiktiga beslut och växa organiskt med lönsamhet i fokus.

Kontakt
Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Nilsson via tel. 070-608 84 40 eller maria.nilsson@kanonaden.com alt. Mikael Jonasson via tel. 070-390 11 16 eller mikael.jonasson@kanonaden.com.

Skicka din ansökan till karriar@kanonaden.com

Din ansökan vill vi gärna ha så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!