KMA-administratör

KMA-administratör
november 11, 2019 Sarah

Om tjänsten

Vi erbjuder nu en tjänst som KMA-administratör.

Som KMA-administratör arbetar du främst operativt i våra större projekt. Dina huvudsakliga uppgifter är att stötta platschef och arbetsledare med dokumentation kring kvalitet, miljö och arbetsmiljö i projektledningssystemet utefter kraven i varje enskilt projekt. Rollen innebär på sikt att KMA-administratören är väl insatt i bolagets rutiner i projekt och operativt kan hjälpa till med arbetet i projekt redan i uppstart och avlasta övrig projektorganisation. Det handlar om exempelvis framtagning av de dokument som krävs i produktionen, även om mycket av arbetet förutsätter att platschefen är delaktig i upprättande av kontrollplaner m.m.

Rollen innebär även att du i projektet får uppgifter att lösa andra saker som inte direkt är kopplat till vårt administrativa KMA-arbete. Det kan röra sig om att gå in och hjälpa arbetsledaren i sin roll, vara delaktig på skyddsronder, inköp och övrig dokumentation.

KMA-administratören kommer vara direkt underställd KMA-chef och när tillfälle ges och det är mindre att göra i projekt finns det möjlighet att vara delaktig i det strategiska arbetet i Kanonaden.

Vi har idag kontor i Tranås, Nässjö, Borås, Göteborg, Västervik och Kalmar. Däremot innebär tjänsten att du i många fall övernattar i anslutning till ort där arbetsplatsen är belägen och där vi vanligtvis har igång produktionen måndag till torsdagar.

Din bakgrund

Vi ser att du har en högskoleutbildning eller tidigare erfarenheter i bygg- och/eller anläggningsbranschen.

Oavsett vilken yrkesmässig bakgrund du har finns det krav på B-körkort samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift då detta används dagligen. Kunskap i engelska i tal och skrift samt kunskaper i tyska och polska är meriterande.

Vi ser det som självklart att du kan identifiera dig med våra viktigaste värden:
PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.

Du som person

  •  Du trivs med att vara i en roll där du är tillmötesgående och lyhörd gentemot dina kollegor.
  •  Du trivs med att utefter klara riktlinjer arbeta självständigt och strukturerat.
  • Du trivs med att arbeta administrativt och har en hög planerings- och prioriteringsförmåga.
  • Som person trivs du med att arbeta ser du inga hinder i att arbeta i en större geografi som innebär resor och övernattningar.
  • Du uppfattas av omgivningen som en social kompetent person och har lätt för att komma överens med människor i din omgivning.
  • Du trivs i en entreprenörsdriven organisation och har en positiv inställning till engagemang och till nya utmaningar.

Om Kanonaden

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar man mervärden för sina kunder och sig själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har man specialiserat sig på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftvärme- och vindkraftverk.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Ansökan

Frågor om tjänsten besvaras av Lars-Erik Järvmark, KMA-chef, lars-erik.jarvmark@kanonaden.com 070-348 08 24
Ansökan skickas till sarah.hektor@kanonaden.com
Urval och intervjuer sker löpande så tveka inte att höra av dig vid intresse!