Kanonaden Entreprenad söker Rörläggare, Anläggning till Kalmar

Kanonaden Entreprenad söker Rörläggare, Anläggning till Kalmar
april 4, 2019 Sarah

Om tjänsten

Just nu söker vi duktiga rörläggare till framförallt Kalmartrakten, där vi ständigt har flera projekt igång. Som rörläggare/anläggare på Kanonaden i Kalmar arbetar du bl.a. VA-arbeten, gatuarbeten och fjärrvärme mm. Variationen på projekten innebär att du både arbetar självständigt och i grupp samt att du i mindre projekt arbetar på egen hand efter instruktioner och efter ritning.

Din bakgrund
Du har några års erfarenhet av VA-arbeten i mark och har vana av att arbeta efter ritningar.
Du trivs i att arbeta i projekt där det händer mycket och ser det som en självklarhet att leva upp till våra ledord PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.

Du som person
Du är en strukturerad och flexibel person som trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Du uppskattar att arbeta i varierande projekt och är trygg i din yrkesroll. Du ser det som en självklarhet tillsammans med kollegor skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen och du arbetar engagerat både självständigt och i grupp för at uppnå resultat.

Då vi främst söker anläggare till Kalmar ser vi gärna att då även bor i trakten.

Krav
Vi ser att du har B-kort och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Om företaget

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar man mervärden för sina kunder och sig själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har man specialiserat sig på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftvärme- och vindkraftverk.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och veta mer, tveka då inte att höra av dig till:
Magnus Gullberg, magnus.gullberg@kanonaden.com 076-109 30 28

För att ansöka mejlar du din ansökan till:
Sarah Hektor, sarah.hektor@kanonaden.com 076-117 38 57

Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!