Kanonaden Entreprenad söker anbudsansvarig till Borås/Göteborg

Kanonaden Entreprenad söker anbudsansvarig till Borås/Göteborg
december 12, 2019 Sarah

Med en växande marknad i regionen söker vi nu en medarbetare till Borås där det finns möjlighet att även på deltid vara stationerad i Göteborg.

Är du intresserad att arbeta i ett bolag med högt projektfokus där du som medarbetare uppskattar möjligheten att vara delaktig från kalkyl till slutbesiktning i projekten är detta en tjänst för dig. Du ingår i en platt organisation med engagerade kollegor där alla arbetar för att uppnå gemensamma mål!

Förutom traditionella anläggningsarbeten har Kanonaden Entreprenad AB  specialiserat sig på markarbeten vid utbyggnad av energianläggningar; exempelvis i form av fjärrvärme, kabelförläggning, vind- och kraftvärmeverk. Vi är stolta över att ha många kompetenser samlade inom företaget.

Om tjänsten
Vi söker en person som har vana med att arbeta med kalkyler inom anläggningsbranschen.
Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor är din viktigaste arbetsuppgift.
Som anbudsansvarig är du en viktig spelare i våra projekt och ska tillsammans med produktionsledningen bidra till att skapa god lönsamhet. Rollen ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek.

Din bakgrund

  • Erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete i bygg och anläggningsbranschen.
  • Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
  • Du har B-körkort

Du som person
Du är en öppen, ansvarsfull och positiv person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har en fallenhet för siffror och kommunicerar obehindrat såväl muntligen som i skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt med god ordning och reda samt en kostnadsmedveten attityd. Du gillar att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att arbeta i projekt och gentemot tydliga mål.

Om företaget
Kanonaden har varit etablerade i Borås sedan flera år tillbaka men finns sedan hösten 2017 med lokal personal på orten. Sedan våren finns bolaget även med kontor i Göteborg och rollen innebär att man arbetar för hela Affärsområde Väst. Med god trivsel och hög lönsamhet arbetar det idag drygt 40 personer i affärsområdet.

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa i storstadsregionerna samt utöka vår marknadsandel i Jönköpings- och Östergötlands län.

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill veta mer, tveka då inte att höra av dig till:
Sarah Hektor, HR-chef Tel: 076-117 38 57 sarah.hektor@kanonaden.com
Vegard Nilsen, Arbetschef Tel: 076-769 92 35 vegard.nilsen@kanonaden.com

Ansökan skickas till Sarah Hektor.
Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!