Kanonaden Entreprenad söker anbudsansvarig till avdelning Mitt

Kanonaden Entreprenad söker anbudsansvarig till avdelning Mitt
juni 30, 2020 carl

Kanonaden växer och för att effektivisera vårt kalkylarbete söker vi en kalkylator till avdelning Mitt som innefattar kontor i Jönköping, Tranås och Nässjö.

Är du intresserad att arbeta i ett bolag med högt projektfokus där du som medarbetare uppskattar möjligheten att vara delaktig från kalkyl till slutbesiktning i projekten är detta en tjänst för dig. Du ingår i en platt organisation med engagerade kollegor där alla arbetar för att uppnå gemensamma mål!

Om tjänsten
Vi söker en person som har vana med att arbeta med kalkyler inom anläggningsbranschen.
Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor är din viktigaste arbetsuppgift.
Som kalkylator är du en viktig spelare i våra projekt och ska tillsammans med produktionsledningen bidra till att skapa god lönsamhet. Rollen ger dig stora möjligheter att arbeta med olika typer av projekt med varierande inriktning och storlek.

Närmsta chef utgår från Tranås men det finns även placeringsmöjligheter i Jönköping och Nässjö.

Din bakgrund

  • Erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete i bygg och anläggningsbranschen.
  • Tidigare produktionserfarenhet i anläggningsprojekt.
  • Goda kunskaper i MAP.
  • Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift.
  • Du har B-körkort

Du som person
Du är en öppen, ansvarsfull och positiv person som har lätt för att samarbeta och möta andra människor. Du har en fallenhet för siffror och kommunicerar obehindrat såväl muntligen som i skrift. Du har ett strukturerat arbetssätt med god ordning och reda samt en kostnadsmedveten attityd. Du gillar att arbeta nära produktionen och förstår vad det innebär att arbeta i projekt och gentemot tydliga mål. Trots att du är noggrann och strukturerad trivs du med att jobba flexibelt med varierande projekt.

Om företaget
Kanonaden Entreprenads affärsidé är att vara kostnadseffektiv i alla delar av processen. Genom att fokusera på flera teknikområden skapar vi mervärden både för våra kunder och oss själva.
Vi har etablerat oss som det pålitliga, flexibla och effektiva anläggningsföretaget som samtidigt erbjuder det stora bolagets kompetens och styrka vid större och mer komplicerade projekt.
Våra medarbetares kompetens och engagemang är vår viktigaste resurs och idag är vi 330 anställda. Vi är stolta över att ha alla kompetenser samlade inom företaget, såsom chaufförer, maskinförare, projektörer och ingenjörer med flera. Förutom traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på markarbeten vid utbyggnad av energianläggningar; exempelvis i form av vind- och kraftvärmeverk.

Tillsammans med våra dotterbolag finns vi på 10 kontor runt om i södra Sverige och omsatte 1,3 miljarder kronor 2019.
Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa i storstadsregionerna samt utöka vår marknadsandel i Jönköpings- och Östergötlands län.
Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill veta mer, tveka då inte att höra av dig till:

Sarah Hektor, HR-chef Tel: 076-117 38 57 sarah.hektor@kanonaden.com

Johan Wykman, Arbetschef Tel: 0730-666 337 johan.wykman@kanonaden.com

Ansökan skickas till Sarah Hektor.

Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!