Bergarbeten

Bergarbeten

I samarbete med Kanonadens Entreprenads dotterbolag Bergbolaget AB utförs sprängning, krossning och schaktning av berg. Tack vare att vi kan erbjuda hela kedjan, från orört berg till krossat material, blir produktionen effektiv och konkurrenskraftig.

I samarbete med vårt helägda dotterbolag Bergbolaget AB utför vi bergarbeten – från orört berg till krossat material i rätt fraktion.

Vi har investerat i en stor maskinpark bestående av borriggar, krossar, sorteringsverk, hydraulhammare och grävmaskiner. Huvudsakligen utför vi arbeten i bergtäkter och för industrietableringar men även sprängning för VA-ledningar, väg- och tomtbyggen.

Besök gärna Bergbolagets egna hemsida genom att klicka på bilden nedan:

Hör av dig till oss idag så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Kontaktformulär

  Senaste projekt

  Nu bygger vi Munksjökajen i Jönköping
  Nu bygger vi Munksjökajen i Jönköping
  By

  Nu bygger vi Nya Munksjöpromenaden i Jönköping! Den cirka en kilometer långa gång- och cykelvägen längs med Munksjöfabriken och Munksjöstadens strandlinje bygger vi på uppdrag av Jönköpings kommun. Strandpromenaden byggs…

  Projekt Nelco, Arlanda Stad
  Projekt Nelco, Arlanda Stad
  By

  Ett grundläggningsprojekt för Nelcos nya lager i expansiva Arlanda stad. Entreprenaden omfattar bland annat ett komplicerat bergschakt och en stor mängd gabionmurar.