Betongarbetare med stor erfarenhet av murningsarbete sökes till norra Småland och Östergötland

Om tjänsten

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

 

Just nu söker vi betongarbetare/murare till norra Småland och Östergötlands län, där vi ständigt har flera projekt igång. Som betongarbetare/murare på den aktuella avdelningen arbetar du med allt från mindre villa grunder till större anläggningsentreprenader. Vi ser att du är flexibel i din yrkesroll och behärskar murning och putsarbeten. Variationen på projekten innebär att du både arbetar självständigt och i grupp samt att du i mindre projekt arbetar på egen hand.

 

Din bakgrund

Du har tidigare stor vana av betong- och murningsarbeten. Du har vana att på egen hand arbeta efter instruktioner med stöttning från arbetsledningen. Du trivs i att arbeta i projekt där det händer mycket och ser det som en självklarhet att leva upp till våra ledord PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.

 

Du som person

Du är en strukturerad och flexibel person som trivs lika bra att arbeta självständigt som i grupp. Du uppskattar att arbeta i varierande projekt och är trygg i din yrkesroll. Du ser det som en självklarhet tillsammans med kollegor skapa en god arbetsmiljö på arbetsplatsen och du arbetar engagerat både självständigt och i grupp för at uppnå resultat.

 

Vi söker främst personal till norra Småland och Östergötland och ser att du som söker bor i regionen. Tranås är den ort där vi jobbar fem dagars veckor så meriterande är om du kan pendla dagligen till orten.

 

Om företaget

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar vi mervärden för våra kunder och oss själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftväme- och vindkraftverk.

 

Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa och har förhoppningen att utöka vår marknad i Jönköpings- och Östergötlands län.

 

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där vi tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

 

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill söka eller veta mer, tveka då inte att höra av dig till:                  

Sarah Hektor Tel: 076-117 38 57 sarah.hektor@kanonaden.com

 

Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Print
Upplagd: 22 mar, 2018

Name:
Email:
Subject:
Message:
x