Kanonaden Entreprenad söker Kalkylchef/Kalkylator

Kanonaden Entreprenad söker Kalkylchef/Kalkylator

Om tjänsten


Som en viktig del i vår tillväxtresa söker vi en kalkylchef som kan ha ett övergripande ansvarar för Kanonadens kalkyl- och anbudsarbeten. Det är du som tar fram underlag till anbudsprocessen som huvudperson i projektens tidiga skeenden. 
Att kvalitetssäkra kalkylerna i nära samarbete med duktiga och engagerade kollegor är en av dina viktigaste arbetsuppgifter. Tillsammans med respektive projektchef kartlägger du som kalkylchef risker och möjligheter i potentiella projekt. Vi har flera duktiga kalkylatorer i bolaget och din roll som kalkylchef innebär att du förutom dina egna anbud samordnar företagets resurser som arbetar mot kalkyl.


Vi söker även en kalkylator som framförallt arbetar med att ta fram underlag till anbudsprocessen, hanterar mängdning i projekten och även stöttar projektledningen med inköp.
Du arbetar tillsammans med kunnig och erfaren personal i branschen och det finns goda förutsättningar till att utvecklas i din roll på Kanonaden Entreprenad!


Din bakgrund


•    Som kalkylchef har du flera års erfarenhet av kalkyl- och anbudsarbete. Antingen i en renodlad roll eller som en del av dina uppgifter i en produktionsinriktad roll. 
•    Du är van att ha flera processer parallellt och har god kunskap om projektens olika skeenden och delar.
•    Som kalkylator har du viss erfarenhet av kalkyl och är väl insatt i kalkyler i anläggningsentreprenader. 
•    Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift
•    Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta i MAP
•    Oavsett vilken tjänst du söker hos oss ser det som självklart att du kan identifiera dig med våra viktigaste värden: PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.

 

Du som person


Du är en strukturerad och flexibel person som trivs med att ha en central roll där kontakten med kunder, leverantörer och beställare kräver en hög kommunikativ förmåga. Du uppskattar snabba beslutsvägar och arbetar projektfokuserat. Du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. 


Om företaget


Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar vi mervärden för våra kunder och oss själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftväme- och vindkraftverk. 


Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!
Vi finns på flera orter i Sverige vilket gör att tjänsten passar dig som vill jobba i Nässjö, Tranås, Göteborg eller Stockholm.

Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa i storstadsregionerna samt  utöka vår marknadsandel i Jönköpings- och Östergötlands län. 


Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill veta mer, tveka då inte att höra av dig till:    
Sarah Hektor, HR-chef Tel: 076-117 38 57 sarah.hektor@kanonaden.com
Magnus Gustavsson, Projektchef Tel: 076-769 92 35 magnus.gustavsson@kanonaden.com

Ansökan skickas till Sarah Hektor. 


Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
 

Print
Upplagd: 11 apr, 2017

Name:
Email:
Subject:
Message:
x