Platschef sökes till Jönköpings-och Östergötlands län

Platschef sökes till Jönköpings-och Östergötlands län

Om tjänsten

Kanonaden Entreprenad söker flera platschefer för alla typer av anläggningsarbeten, med placering i Jönköping och Östergötlands län.

 

Som platschef på Kanonaden kommer du att få en central roll i våra uppdrag. Du planerar, driver och följer upp egna projekt med ansvar för bl.a. personal-, ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Du har också dagliga kontakter med medarbetare, kunder och leverantörer vilket ställer krav på din förmåga att kommunicera och samarbeta. Med hjälp av bolagets stödfunktioner ansvarar du således för KMA, inköp och ekonomi i dina projekt.

 

Du arbetar tillsammans med kunnig och erfaren personal i branschen och det finns goda förutsättningar till att utvecklas i din roll som platschef på Kanonaden Entreprenad.

 
Din bakgrund

  • Du har tidigare erfarenheter som arbetsledare /platschef i entreprenadverksamheten
  • God vana i att driva dina egna projekt.
  • Du har ett tekniskt ekonomiskt driv att utföra våra entreprenader med ledorden PÅLITLIGA-FLEXIBLA-EFFEKTIVA.
  • God kommunikativ förmåga i både tal och skrift

Du som person
Du är en strukturerad och flexibel person som trivs att arbeta i ett högt tempo. Du uppskattar snabba beslutsvägar och arbetar projektfokuserat. Du har ett gott ledarskap där du dagligen arbetar för att skapa en god arbetsmiljö och motiverad personal. Du tar självständigt ansvar för dina egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Du tar även ansvar för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål.
 
Om företaget

Kanonaden är ett anläggningsföretag vars affärsidé är att alltid vara kostnadseffektiv i alla delar av byggprocessen. Genom fokusering inom flera teknikområden skapar vi mervärden för våra kunder och oss själva. Vid sidan av traditionella anläggningsarbeten har vi specialiserat oss på uppdrag förknippade med utbyggnad av energianläggningar i form av fjärrvärme, kabelförläggning, kraftväme- och vindkraftverk.

 

Vi erbjuder en utvecklande tjänst i ett växande företag där alla tillsammans bidrar till att skapa en god arbetsmiljö och hög trivsel på arbetsplatsen!

 

Sedan 2017 ingår Kanonaden i norska AF-gruppen och tillsammans strävar vi för att växa och har förhoppningen att utöka vår marknad i Jönköpings- och Östergötlands län.

 

Om du känner att du är intresserad av tjänsten och vill söka eller veta mer, tveka då inte att höra av dig till:                  

Sarah Hektor Tel: 076-117 38 57 sarah.hektor@kanonaden.com

 

Urval och intervjuer görs löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Print
Upplagd: 6 apr, 2017

Name:
Email:
Subject:
Message:
x